home Uncategorized Alexandra Ușurelu & orchestra la Timișoara, 11 MAR

Alexandra Ușurelu & orchestra la Timișoara, 11 MAR

Alexandra Ușurelu va susține pentru prima oară la Timișoara, la Filarmonica Banatul, un concert cu band și orchestră de cameră!
Spectacolul va avea loc în Sala Capitol pe 11 martie, de la ora 20 și face parte din turneul “Am să fiu eu casa ta“, pe care Alexandra Ușurelu l-a deschis la final de ianuarie printr-un dublu concert simfonic susținut în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Biletele se găsesc în librăriile Cărturești, în rețelele Eventim (http://bit.ly/2kaRWi1), IaBilet (http://bit.ly/2kz3VGl), Biletmaster (http://bit.ly/2jEFgN4) și la casa de bilete a Filarmonicii Banatul.

La Timișoara, Alexandra Uşurelu va prezenta alături de band-ul său și de o orchestră de cameră mai multe cântece de pe al doilea album, ce urmează a fi lansat în toamna lui 2017, dar și melodii cunoscute de iubitorii muzicii sale, de pe albumul de debut, ”La capătul lumii”.

Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol. Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.
În iarna anului 2016, Alexandra Ușurelu a cucerit publicul din București cu spectacolul simfonic ”Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a TNB, pe care criticii muzicali l-au descris ca ”Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin. Un spectacol-concept rafinat şi rotund”.
Disponibil acum în format DVD&blu-ray, concertul ”Pur” a impus noi standarde în producția de spectacole ale artiștilor independenți.

https://www.facebook.com/AlexandraUsurelu/
www.alexandrausurelu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *