home Uncategorized Therion + support acts

Therion + support acts

Therion revine în România cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane pe 11 martie 2018. Concertul din București face parte din turneul de promovarea a celui mai recent album, “Beloved Antichrist”. După o pauză de aproape cinci ani de la lansarea ultimului album, trupa suedeză revine cu noul material discografic ce va fi lansat în luna ianuarie a anului următor, fiind urmat de un turneu european intens.

Bilete concert Therion 2018

  • VIP (zona Golden Circle + meet & greet + afișul concertului & VIP pass – sunt puse în vânzare doar 15 bilete) – 200 lei
  • Golden Circle (sunt puse în vânzare doar 150 bilete)  – 120 lei
  • Presale 1 (primele 100 bilete) – 79 lei
  • Presale 2 (următoarele 250 bilete) – 89 lei
  • Normal Ticket (categoria de bilete existentă după epuizarea promoțiilor presale 1 și 2) – 95 lei
  • La intrare – 115 lei

Deschiderea concertului va fi făcută de trupa rusească de symphonic metal Imperial Age, dar și de o altă trupă ce va fi anunțată în curând.

Istoria Therion a început sub numele de Blitzkrieg în 1987, la inițiativa solistului Christofer Johnsson. Titulatura curentă datează din 1989 și vine din limba greacă, însemnând “fiară”. Muzica Therion abordează teme din mitologia nordică. Componența actuală îi reunește pe Christofer Johnsson (chitară), Nalle Påhlsson (bass), Johan Koleberg (tobe), Thomas Vikström (voce), Christian Vidal (chitară), Lori Lewis (voce) și colaboratorii Linnea Vikstrom și Chiara Malvestiti.

În cei 30 ani de activitate, Therion a devenit sursă de inspiratie și simbol pentru multe trupe care au urmat-o în această direcţie. Munca asiduă a trupei – marcată de atitudinea fără compromisuri faţă de produsul muzical – şi-a gasit ecoul în fidelitatea şi entuziasmul ascultătorilor de muzica de pretutindeni, în aprecierile criticilor şi în respectul atras din partea altor mari formaţii internaţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *