home Uncategorized 10 ani impreuna cu Publika, la Hard Rock Cafe

10 ani impreuna cu Publika, la Hard Rock Cafe

PUBLIKA revine pe 2 martie la Hard Rock Cafe pentru un concert live incendiar, care marchează aniversarea de 10 ani a trupei.

Publika a luat fiinţă dintr-o “potrivire muzicală ieşită din comun şi o comunicare excepţională”, iar din 2008 este o prezenţă constantă pe scena muzicală din România. Trupa aduce în faţa iubitorilor de muzică un brit-pop-rock energic, într-un concert de care îţi vei aminti cu plăcere. “Unde eşti”, lansat in 2009, “Tot ce vreau”, “Căzut din nori” sau “Perfect Day” sunt doar cateva dintre piesele pe care formaţia le va cânta fanilor săi la Hard Rock Cafe, alături de coveruri din repertoriul U2, Depeche Mode, Coldplay sau INXS.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică IaBilet (iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
– 25 de lei – acces general, cu loc la masă
– 40 de lei – VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

În preţul biletului este inclusă şi o bere draught oferită de CARLSBERG.

Un eveniment powered by Magic FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *