home Blog Glume din 2021

Glume din 2021

☻ „Erau trei barbati blocati pe o insula pustie. Intr-o zi gasesc un duh care le ofera fiecaruia o dorinta. Primul barbat a spus: „As vrea sa ma intorc acasa”, iar duhul i-a indeplinit dorinta si l-a trimis acasa. Al doilea barbat spune acelasi lucru si, de asemenea, este trimis acasa, iar al treilea barbat a spus: „Sunt singur, as vrea ca prietenii mei sa se intoarca aici”.

☻ Doi francezi, aflati in Anglia, nu avusesera ocazia sa vada deloc soarele in doua saptamani. Ca sa se dumireasca, l-au intrebat pe receptionerul de la hotel:
– Pe aici ploua des?
– Cam de doua ori pe an, domnule.
– Si cat tine?
– Cam sase luni…

☻ In operatia pentru un atac de cord, o femeie de varsta mijlocie are o viziune a lui Dumnezeu langa patul ei. „Voi muri?” intreaba ea.
Dumnezeu spune: „Nu. Mai ai 30 de ani de trait.”
Cu 30 de ani de asteptat, ea decide sa profite la maximum de asta. Deci, din moment ce se afla in spital, i se fac implanturi mamare, liposuctie, abdominoplastie, transplant de par si injectii de colagen in buze. Arata grozav! In ziua in care a fost externata, iese din spital cu un balbait, traverseaza strada si este imediat lovita de o ambulanta si ucisa. Sus, in cer, ea il vede pe Dumnezeu. „Ai spus ca mai am 30 de ani de trait”, se plange ea.
„Este adevarat”, spune Dumnezeu.
“Deci ce s-a intamplat?” intreaba ea.
Dumnezeu ridica din umeri. „Nu te-am recunoscut.”

☻ Un actor termina de filmat o scena din film, se aseaza in scaun si il vede in apropiere pe un necunoscut. Observa ca ii semana putin si il intreaba:
– Ma scuzati. Cine sunteti dumneavoastra?
Omul se ridica, ii intinde mana si spune:
– Ma numesc John si sunt dublura dumneavoastra. Eu o sa va inlocuiesc in scenele primejdioase.
Actorul ii strange mana si ii spune:
– Perfect. Te-as ruga sa treci pe la sotia mea si sa-i explici unde am fost noaptea trecuta.

☻ Doctorul spune: „Ioane, totul arata grozav. Ce mai faci mental si emotional? Esti in pace cu Dumnezeu? ”

TE-AR PUTEA INTERESA SI:
Bluze elegante – Alege din peste 300+ modele deosebite
Ion raspunde: „Eu si Dumnezeu suntem apropiati. Stie ca am o vedere slaba, asa ca a rezolvat-o. Prin urmare, cand ma ridic in miezul noptii pentru a merge la baie, puf! Lumina se aprinde. Cand am terminat, puf! Lumina se stinge. ”
„Uau, asta e incredibil”, spune doctorul.
Putin mai tarziu, medicul o suna pe sotia lui Ion.
„Marie”, spune el, „Ion merge bine! Dar a trebuit sa te sun pentru ca ma tem de relatia lui cu Dumnezeu. Este adevarat ca se ridica in timpul noptii si, puf, lumina se aprinde in baie si, cand a terminat, lumina se stinge? ”
„O, nu”, exclama Maria. „Din nou face pipi in frigider!”

☻ Un tanar calugar ajunge la manastire. El este insarcinat sa-i ajute pe ceilalti calugari sa copieze manual manual vechile legi ale bisericii. El observa totusi ca toti calugarii copiaza din copii, nu din manuscrisul original. Deci, noul calugar se duce la calugarul principal pentru a pune sub semnul intrebarii acest lucru, subliniind ca, daca cineva ar fi facut chiar si o mica eroare in primul exemplar, nu ar fi niciodata ridicat! De fapt, aceasta eroare ar fi continuata in toate exemplarele ulterioare.
Calugarul sef spune: „Fii bun, fiul meu”.
El coboara in pesterile intunecate de sub manastire, unde manuscrisele originale sunt tinute intr-o bolta incuiata. Orele trec si nimeni nu-l vede pe calugarul principal. Tanarul calugar se ingrijoreaza si coboara sa-l caute. Il vede batand cu capul de perete si plangand.
„Ne-a fost dor de R! Ne-a fost dor de R! Ne-a fost dor de R! ”
“Tata!” striga tanarul calugar. “Ce s-a intamplat?”
Calugarul cu lacrimi in ochi raspunde: „Cuvantul este sarbatorim !”

Citeste mai mult pe: https://foxi.ro/articol/bancuri-si-glume