home evenimente Ai cumva o păturică? la Zilele Nordului – ediția a 2-a de vară

Ai cumva o păturică? la Zilele Nordului – ediția a 2-a de vară

„Ai cumva o păturică?” se întoarce la Zilele Nordului, cu a 2-a ediție de vară!
În cele 13 ediții ale evenimentului în Iași s-au strâns tone de hrană și obiecte sanitare de mare ajutor pentru bietele suflete fără stăpân. Hai să ducem tradiția mai departe și să facem fericiți blănoșii și mustăcioșii nordului.
Vom strânge hrană de orice fel pentru pisici și căței, plus orice vă prisosește în casă și alte produse pentru nevoi speciale, cum ar fi: medicamente de bază (deparazitante, fașe sterile, pansamente, unguente, așternut pentru litiere, lemne pentru încălzirea spațiilor unde sunt cazare animalele pe timpul iernii, etc), pături, cuști de transport și prindere, accesorii și jucării.
Ne dorim și e foarte necesar, 1 container pentru a crea o nouă încăpere de primire pentru cele foarte multe animale fără stăpân de pe străzi.
Adunăm și bani pentru sterilizări, intervenții chirigicale și urgențe, etc.
Donațiile se vor putea face în perioada campaniei, 16- 31 august în următoarele magazine Agroland din județul Botoșani:
BT 01. Agroland Botosani 1
Calea Nationala, nr. 74, Sc B, Parter
0783 257 900
BT 02. Agroland Botosani 2
bld. Mihai Eminescu, nr. 4, complex comercial STOP SHOP
0783 257 806
BT 05. Agroland Săveni
Str. Alexandru Ioan Cuza, nr 11, bl B1, parter
0783 257 801
BT 07. Agroland Darabani
Str. 1 Decembrie 1918, nr. 90
0783 257 918
BT 08. Agroland Flamanzi
Str. Principala Bloc B1
0787 336 617
O locație specială este la magazinul Agroland din Darabani, unde va exista o urnă pentru donații la intrare. Tot la Darabani se vor putea face donații și în cele 2 locații de festival, la Zilele Nordului: Conacul Balș și Poiana Teioasa, în cele 3 zile de festival.
ATENȚIE! partenerul campaniei, magazinul Agroland, va dubla la final cantitatea de hrană cumpărată și donată în magazinele lor.
De asemenea, vă încurajăm să adoptați dintre blănoșii fără stăpân, pentru că e alții așteaptă să fie salvați. Chiar dacă nu vom schimba lumea, pentru fericitul ales noua casă va deveni cel mai frumos loc cu putință.
Pentru donații directe în bani sau produse, se poate lua legătura cu organizatorii campaniei la salut@nordul.ro
A2-a ediție de vară „Ai cumva o păturică?” din Darabani este organizată de festivalul Zilele Nordului, în parteneriat cu agenția Argo, Primăria Darabani și partenerul principal, Agroland.
Mulțumim, doamnă!
Mulțumim, domnule!