home Blog Paint Faster Pro – păreri!

Paint Faster Pro – păreri!

 

O colegă de-a mea a început să văruiască prin casă. Sătulă fiind de meșterii care nu făceau treabă bună și-a cumpărat un Paint Faster Pro și era destul de mulțumită de el. Așa că m-am gândit să iau exemplu de la ea și să mai dau un strat de vopsea peste un perete!

Dar experiența mea cu acest Paint Faster Pro a fost puțin mai diferită. Am umplut rola cu vopsea neagră, și am început să dau pe perete cu ea, în sus și în jos… doar că vopseaua nu ieșea.

După câteva încercări nereușite am spus că poate nu apas suficiente de tare așa că am apăsat mai tare, până cand capacul care ține vopseaua în rolă a sărit și toată vopseaua am ajuns pe dulapul meu alb..Noroc că vopseaua era proaspată și am reușit să o șterg de pe dulap.

Am spus să mai încerc o dată, am strâns ruloul cu mâna și ușor ușor a început să iasă și vopseaua. Am început să apăs pe perete dar acest Paint Faster Pro a început să se dezintegreze în mâinile mele.

Mânerul care ținea rola s-a rupt, fiind dintr-un plastic foarte ieftin și am rămas cu rola în mână, așa că nu mi-a mai rămas altceva de făcut decât să dau așa cu ea pe perete, în sus și în jos, încercând să fac peretele să arate bine

Dar și asta a fost prea mult pentru rolă și a început să se rupă tot buretele din care era făcută… așa că a trebuit să îmi termin peretele cu o rola mai ieftină, pe care o aveam în casă. Deci peretele a ieșit frumos, dar nu cu ajutorul lui Paint Faster Pro ci cu ajutorul unui alt rulou mult mai ieftin, ca prin urmare eu nu recomand să cumpărați această porcărie cu care nu puteți face nimic, nici măcar să văruiți un perete, nu mai vorbesc de o casă întreagă ….dacă ar fi fost nevoie.